Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Az anális szex aranyszabályai

axe.axe 2012.10.11. 20:22

Az anális szex aranyszabályai:

1. Hangolódjatok rá!

A pasid szeretné, te pedig még a gondolatától is irtózol? Terelni nem jó, beszéljétek meg lépésről lépésre az új, felfedezésre váró kalandot. Elsőként a legfontosabb, hogy mindkét fél akarja, hiszen teljes ellazulás és nyugalom nélkül szörnyű tapasztalatokat lehet szerezni, és egy életre elmehet a kedvünk az aktustól. Tehát csak akkor vágj bele, ha úgy érzed, kellőképp el tudsz lazulni, és át tudod adni magad a partnerednek!

2.  Kezdd kicsiben!

Ez a pont a legegyszerűbb: ha először csinálod, a pénisz egyszerűen túl nagy lesz. Amíg nem szoktad meg az élményt, addig jobb, ha kisebb tárgyat vagy akár az ujjadat használod a behatolásra. A tapasztalatok szerint a legjobb, ha az ember  először egyedül próbálkozik: az ujjával, egy kisebb vibrátorral. Ilyenkor könnyen szabályozhatod, hogy meddig menj el, mit bírsz, és megszokod az érzést. Ne feledd, hogy minden ilyen próbálkozáshoz és magához az aktushoz is kell némi előkészítés: izgalmi állapotban könnyebben megy majd!

3. Fő a higiénia!

Az aktus előtt mindenképpen tisztálkodjatok! Figyelj oda, hogy miután ujjal vagy a pénisszel behatolt a partnered, a vaginális aktus előtt mindenféleképpen tisztítsa meg az ánusszal érintkező testrészeket! Különösen figyelj a higiéniára, ha problémás az emésztésed. A rostban gazdag étrend segíthet helyrehozni a dolgokat. Persze ha hirtelen eredményre vágysz, még mindig ott a beöntés - de ezt túl gyakran ne alkalmazd, mivel felboríthatja a bélflórád egyensúlyát, és fokozhatja az irritációt behatolás közben. A legjobb, ha néhány órával korábban gondoskodsz a szabad útról.

Thinkstock

 

4. A síkosítás kötelező!

Sokan nem is gondolnak rá előre, de az ánusz nem olyan, mint a hüvely, amely saját síkosító, nedvesítő mechanizmussal rendelkezik, hogy a behatolást segítse. Itt semmi ilyen anyag nem áll rendelkezésre, és ezzel számolni kell. Ha el akarod kerülni a fájdalmat, szerelkezzetek fel síkosító zselével: így sokkal könnyebb és fájdalommentesebb lesz az akció. A legjobb, ha jó minőségű, vízalapú síkosítót vesztek, ez nem károsítja az óvszer latextartalmát. Ne feledd: a síkosított óvszer ehhez nem elég síkos!

5. Figyeljetek a biztonságra!

Az anális szexszel kapcsolatban van két nagyon fontos biztonsági szabály, amit be kell tartanotok. Az első: ami a végbélnyílásba behatol, az máshova nem hatolhat be. Így például szigorúan tilos anális szex után a vaginális szex, mivel komoly fertőzéseket okozhat! Ilyen esetben mindenképpen óvszert kell cserélni, és alaposan megmosakodni. Természetesen azt sem árt tudni, hogy a szexuálisan terjedő betegségek nagy része anális szex által is terjed, és ez nemcsak a HIV-vírusra igaz, de a herpeszre, a szifiliszre, a gonorrheára és még sok másra. Ráadásul a hepatitis vírus több típusa és az E.coli baktérium is átadható ezen a módon. Éppen ezért a második szabály: anális szexet még stabil párkapcsolatban is csak óvszerrel próbáljatok ki!

Thinkstock

(forrás: http://www.life.hu/szeress/szex/20101020-analis-szex-tabuk-nelkul.html)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakanal.blog.hu/api/trackback/id/tr354833601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása